Klantenverhalen

Wat klanten over mij zeggen

 • Luc - Docent middelbare school  Ik ben nog steeds onder de indruk van die avond

  Nadat ik op mijn werk een training persoonlijk leiderschap had gevolgd, voelde ik dat ik behoefte had aan meer. Maar meer van wat, dat wist ik niet precies. Via mijn leidinggevende kwam ik bij John terecht. We hadden een heel ontspannen kennismakingsgesprek en ondertussen had John aan 45 minuten genoeg om meer over mij te weten dan ikzelf. Ik ben nog steeds onder de indruk van die avond! Wat volgde waren enkele hele gemoedelijke sessies waarbij we gesprekken voerden over hoe we in het leven staan. Zowel privé als op het werk. John zelf was ook erg open over zijn leven, waardoor er een hele prettige en vertrouwde  sfeer ontstond. Het voelde bijna alsof ik bij John op de koffie kwam, alleen ging ik nu naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten en ideeën. John heeft me taal weten te geven om te verwoorden wat die bepaalde fase voor mijn betekent heeft. Daarnaast zijn we ook vooruit gaan kijken en heeft John er voor gezorgd dat ik met veel vertrouwen de toekomst tegemoet zie!

 • Marc Directeur

  In ons bedrijf hebben de afgelopen jaren meerdere werknemers een individueel coaching traject afgelegd bij John Brouwers. Deze trajecten zijn door ons als management ingezet als interventie voor (langdurig) verzuim van medewerkers. Wij kunnen altijd snel terecht bij John als de nood aan de man is, zodoende hebben we telkens op tijd bij kunnen sturen in ons team en is eventuele arbeidsongeschiktheid uitgebleven. Werknemers die een begeleidingstraject bij John hebben afgelegd zijn zeer te spreken over de aanpak en werkwijze.Als bedrijf zijn we vooral content met de verkregen resultaten; gemotiveerde medewerkers die weer zin hebben om hun schouders eronder te zetten. De aanpak van John Brouwers heeft door deze geslaagde interventies geresulteerd in continuïteit van onze bedrijfsvoering. Erg prettig om iemand als John achter de hand te hebben, dat geeft je als bedrijf rust en vertrouwen.

 • Harry - MPM De ontmoetingen met John leveren altijd energie op

  Ik heb met John in diverse bijeenkomsten en rollen gewerkt. In een cultuur-traject bij de gemeente Maasgouw, een teambuildings-sessie met het MT en een sessie met Raad/College in Kerkrade. Iedere sessie was spannend en op een natuurlijke wijze weet hij mensen uit de comfort-zone te halen maar toch voldoende veiligheid te bieden. John is niet bang om kritisch te zijn en zaken die hij waarneemt te benoemen. Dit kan best confronterend zijn maar nooit afbrekend; hij kan de grens goed inschatten en dat zorgt voor of herkenning, of bevestiging en/of ontwikkeling van team of individu. John heeft een eigen style en what you see is what you get! De ontmoetingen met John leveren altijd energie op en meer inzichten voor team of individu om volgende stappen te zetten. Hij staat zelf open voor kritiek, is zelf zelf-kritisch en durft zich zelf kwetsbaar op te stellen. Dat vind ik een belangrijke eigenschap om het beste in begeleidings-trajecten bij mensen naar boven te halen. Op deze manier ben je een voorbeeld voor de ander en dat helpt de ander om meer van zichzelf te laten zien

 • Anoniem Een betere versie van mijzelf

  John heeft echt zijn eigen manier van coaching. Een manier die niet eenvoudig te omschrijven is. En dat is gelijk de grote kracht. Je krijgt nooit het gevoel dat het een trucje is, of iets aangeleerd. Sterker nog, soms voelt het alsof je niet echt actief in een coachingstraject zit. Als je echter terugkijkt zie je reuzesprongen en échte vooruitgang. En voor mij voelt het alsof ik ben geherprogrammeerd. En dat alleen voor de onderdelen waar ik vastliep, de goede dingen zijn behouden. Ik ben nog steeds wie ik ben… .alleen een betere versie van mezelf. Vooral een die beter voor zichzelf kan zorgen.

 • Anoniem Je aanpak was voor mij op maat gemaakt

  Ik heb je coaching als erg prettig ervaren. We hadden snel een band en dat gaf me vertrouwen om mezelf bloot te kunnen geven. Veranderen lukt bij mij alleen als iemand me weet te raken en tot me door weet te dringen. En dat heb je bereikt. Je aanpak was voor mij pragmatisch, helder en voor mij op maat gemaakt. Ik heb er veel van geleerd. Bedankt voor al je inspanningen en je bijdrage aan mijn geluk!

 • Edwin Er komt altijd beweging

  Al ruim tien jaar werk ik met John Brouwers. Hij heeft mij geholpen om teams met een ingewikkelde historie zichzelf opnieuw te laten uitvinden en te laten performen als nooit tevoren. Steeds gaf hij mij daarin ook de spiegel die ik nodig had om daarin zelf als leider mee te groeien. Parallel bleef ook John zichzelf al die jaren door ontwikkelen. Daardoor blijft contact met hem altijd boeiend. Ik beschouw hem als een inspirerend en wijs mens die mij mijzelf iedere keer weer een stap verder laat brengen. De laatste jaren heb ik John steeds vaker gevraagd om individuele medewerkers te coachen die een doorbraak nodig hadden, op een kruispunt stonden. In vier of vijf sessies slaagt hij erin om een blijvende verandering te bewerkstelligen. Er komt altijd beweging. Fascinerend en enorm belangrijk voor mijn organisatie

 • Hoofd afdeling Een spiegel zonder oordeel

  Als manager werk ik in een omgeving waar er regelmatig situaties/dilemma’s zijn waarin ik vast kan lopen. De gesprekken met John hebben mij rust gegeven en inzage in mijn eigen mogelijkheden hoe om te gaan met deze dilemma’s. John gebruikt in de gesprekken diverse methodes maar het is vooral zijn enthousiasme en oprechte betrokkenheid die de gesprekken waardevol maken. De wijze waarop hij naast je staat en samen met je optrekt om inzicht te krijgen in persoonlijke dilemma’s doet hij op natuurlijke en rustige manier. John is eerlijk en zal als het nodig is een spiegel voor houden zonder een oordeel te vellen. John is een “meester” in het teruggeven van zelfvertrouwen!